Alle miracle cream 50 ml Produkter

Alternative tilbud

Vi kunne ikke finde et produkt, der opfylder din søgning, vi ville være at søge efter lignende produkter for dig at vælge imellem.

Vi søger, vent ... search

Søg Filtre

shop-filtersSøgning via nøgleord ofte tilbage en lang række produkter, som kan tage lidt tid til gennemse til at finde hvad du har brug for. For at forenkle denne proces, giver Vaboose søgeredskaber og filtre til at hjælpe dig med at finde produkter hurtigt og nemt. Dette omfatter:
 1. Filtrere efter kategori

  Produkter, der matcher søgeordene er klassificeret i kategorier med antallet af elementer i hver kategori vises ved siden af titlen. For at afsløre kategorierne, skal du klikke på pilen ved siden af filter titel. Hver kategori opført har et afkrydsningsfelt. Marker afkrydsningsfeltet ud for kategorien til at vise produkter i denne kategori, så klik på knappen Opdater Søg under filtre til at opdatere siden.

 2. Filtrere efter købmand

  Filtrer efter handlende gør det muligt at vise produkter, der sælges være specifikke købmænd, som kan anvendes ud over kategori produkter. Søgeresultaterne er kategoriseret af købmænd og vises i alfabetisk rækkefølge. For at afsløre listen af købmænd, skal du klikke på pileknappen ud for købmand filter titel. Hver købmand har et afkrydsningsfelt til at vælge. Vælg som mange købmænd du gerne vil filtrere resultaterne efter, klik derefter på knappen update Søg under filtre til at opdatere siden. Når du er færdig, vises kun produkter solgt af de valgte købmænd.

 3. Filtrere efter prisklasser

  Produkterne efter en søgning på nøgleord er grupperet i priserne spænder således at du kan filtrere produkter afhængig af prisen på de produkter, du er parat til at betale for produktet. Klik på pileknappen vises ud for pris vifte filter titel for at filtrere efter priserne spænder. Dette vil afsløre priser så få tilgængelige for de produkter, der er angivet på siden. Hver prisklasse har en radio-knap, som lader dig vælge en prisklasse på et tidspunkt. Efter at markere rækken, skal du klikke på knappen Opdater søgning nederst i filtrene. Hvis de foruddefinerede prisklasser tilgængelig ikke opfylder dine kriterier, kan du bruge skyderen pris område til at angive brugerdefinerede prisklasser. Skyderen pris område giver håndtag, som du kan bruge til at fastsætte nedre og øvre grænser. Når valgt, klik på update Søg for at opdatere siden.

 4. Sortering

  Produkterne i et søgeord søgning resultat kan sorteres i stigende eller faldende rækkefølge ved et af følgende kriterier:

  Relevans: produkter vil blive vist i den rækkefølge, hvor ens produkt titel og beskrivelse er at søgeord. I faldende rækkefølge, ville de mest lignende produkter vises først og vice versa.

  Pris: sortering efter pris returnerer resultaterne i rækkefølge efter det annoncerede produkt pris

  Titel: bestilling af titlen sorterer produktet ved navn alfabetisk.

 5. Paginering

  Når antallet af produkter, der matcher dine søgekriterier og filtre, overstiger det maksimale antal varer pr. side er konfigureret, er de pagineret med sidetallene vises over og under søgeresultatet. At klikke på de respektive sidetal viser resultatet af den markerede side. At ændre nogen af tidligere valgte filtre, som standard, vises den første side, der passer til filtrene.

Hvis sæt af filtre, du har valgt ikke returnere listen dit ønske, kan du fjerne alle filtre du har tidligere anvendt til søgningen ved at klikke på knappen Nulstil filtre, som vises under filtre. Derefter kan du starte forfra igen, filtrering resultater som krævet.

Kommentarer og anmeldelser

Dele med venner på Facebook

Andel Vaboose

Har du fælles med dine venner? Kan du lide os og dele med venner og familie. Sprede budskabet og hjælpe andre med at spare penge med gode tilbud og rabatter på Vaboose.Kan du ikke vise igen